Trauner haakt af met klachten; Wieffer meldt zich op trainingsveld

Trauner haakt af met klachten; Wieffer meldt zich op trainingsveld

Mats Wieffer heeft zich vandaag weer gemeld op het trainingsveld van Feyenoord. De blessure van de 23-jarige middenvelder lijkt hierdoor mee te vallen. Wieffer kon afgelopen week in de oefenwedstrijd tegen Stade Rennais niet meespelen.

Trainer Arne Slot gaf na afloop aan zich zorgen te maken om Wieffer, maar inmiddels kon hij alweer een training afwerken op het trainingscomplex van Feyenoord. De oud-speler van Excelsior moest de groepstraining nog wel overslaan.

Gernot Trauner kon de training donderdag niet volledig afwerken. De centrale verdediger ging met klachten naar de kant. Het is niet duidelijk of het ernstig is. Slot gaf eerder al aan dat Trauner een twijfelgeval is voor de eerste officiële wedstrijd in de tweede seizoenshelft.

Danilo
Er is ook goed nieuws te melden: Danilo heeft zich laten zien op het trainingsveld. De Braziliaan trainde volledig mee met de groep en maakte een fitte indruk. De spits kon de afgelopen twee oefenwedstrijden niet meespelen vanwege een blessure.

Lees meer over
Gernot Trauner Mats Wieffer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties