'Feyenoord bereikt akkoord met Wellenreuther'

'Feyenoord bereikt akkoord met Wellenreuther'

Timon Wellenreuther en Feyenoord gaan langer met elkaar door. Beide partijen hebben een akkoord weten te bereiken over een contractverlenging. De Rotterdammers zullen het nieuws spoedig wereldkundig maken. Dit meldt 1908.nl.

Wellenreuther zijn huidige contract loopt tot medio 2025. Het is niet bekend hoe lang de Duitse doelman zijn contract gaat verlengen, vermoedelijk tot medio 2027. De komende dagen moet hier meer duidelijkheid over komen.

De verwachtingen zijn dat Wellenreuther komend seizoen de eerste doelman van Feyenoord gaat worden. Justin Bijlow staat open voor een vertrek en wordt in de wandelgangen genoemd bij Arsenal en Liverpool FC. De 28-jarige Wellenreuther gaat zijn derde seizoen in bij Feyenoord.

Met de aanstaande contractverlenging weet Feyenoord Wellenreuther ook uit handen te houden van diverse clubs. PSV, AS Roma en Inter Milan werden gelinkt aan de doelman. Nu staat Feyenoord sterker in de onderhandelingen wanneer het besluit om Wellenreuther toch te verkopen.

Lees meer over
Timon Wellenreuther
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties