Telegraaf: Bijlow op shortlist Arsenal en Liverpool

Telegraaf: Bijlow op shortlist Arsenal en Liverpool

De kans is groot dat Justin Bijlow zijn laatste wedstrijd voor Feyenoord heeft gespeeld. De Telegraaf meldt dat Engeland lonkt voor de 26-jarige doelman van de Rotterdammers. Arsenal én Liverpool hebben Bijlow hoog op de shortlist staan als tweede doelman.

De interesse van Liverpool FC in Bijlow staat los van de overstap van Arne Slot naar Engeland. De doelman is de afgelopen maanden uitgebreid gescout door de Premier League-club. Ook wanneer Slot niet de overstap had gemaakt, zag Liverpool FC de komst van Bijlow zitten.

Arsenal heeft Bijlow voornamelijk gescout in de Champions League-wedstrijden. Scouts zaten op de tribune tijdens de duels tegen Lazio, Atlético Madrid en Celtic (uit) om een goed beeld te krijgen van de kwaliteiten van Bijlow. De nummer twee van de Premier League hakt de komende weken een knoop door over de keeperskwestie.

Het is niet de eerste keer dat een Engelse club een transfer van Bijlow overweegt. Manchester United zag afgelopen zomer wel heil in de komst van de Rotterdammer. Trainer Erik ten Hag koos er uiteindelijk voor om in zee te gaan met oude bekende André Onana. Feyenoord zette toen in op een bedrag van 25 miljoen euro, iets dat nu niet meer als realistisch wordt geacht.

Bijlow heeft momenteel een geschatte marktwaarde van dertien miljoen euro en een doorlopend contract tot medio 2026. De rechtspoot stond 143 wedstrijden onder de lat bij de stadionclub en wist daarin 54 keer de nul te houden. Met twee kampioenschappen, twee KNVB Bekers en twee keer een gewonnen Johan Cruijff Schaal is de prijzenkast van Bijlow goed gevuld.

Lees meer over
Justin Bijlow
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties