Engelse media bevestigen: Arsenal gaat voor Bijlow bij vertrek Ramsdale

Engelse media bevestigen: Arsenal gaat voor Bijlow bij vertrek Ramsdale

Justin Bijlow staat op het lijstje van Arsenal FC. De interesse in de doelman van Feyenoord is bevestigd door diverse Engelse media, waaronder The Telegraph. De nummer twee van de Premier League wil Bijlow aantrekken wanneer Aaron Ramsdale een transfer maakt.

David Raya is door Arsenal FC gehuurd van Brentford met een aankoopverplichting voor aankomende zomer. De optie wordt gelicht door de Engelsen, waardoor Raya voor een bedrag van dertig miljoen pond definitief de overstap maakt naar Arsenal FC. De Engelsen zien in Raya de eerste doelman en Bijlow moet het de Spanjaard lastig gaan maken onder de lat.

Ramsdale, die op het toppunt een marktwaarde had van veertig miljoen euro, is zijn basisplaats verloren in het Emirates Stadion. Newcastle United heeft belangstelling getoond en de 26-jarige doelman wil weer wekelijks gaan spelen, waardoor een vertrek in de lijn der verwachting ligt.

Liverpool FC
De interesse van Liverpool FC wordt niet breed uitgemeten in Engeland. De nieuwe club van Arne Slot voelt op dit moment ook niet de urgentie om een tweede doelman aan te trekken. Journalist Fabrizio Romano maakte melding dat Liverpool FC vooral kijkt naar een linker centrale verdediger zonder daarbij namen te noemen.

Wellenreuther
De situatie onder de lat bij Feyenoord is bekend. Timon Wellenreuther wil het seizoen ingaan als eerste doelman, in De Kuip of elders, waardoor de Rotterdammers een keuze moeten gaan maken. Verkoopt Feyenoord Bijlow wanneer de interesse zich doorzet, of doet het Wellenreuther van de hand? De interesse uit de Premier League kan daardoor wel eens uitkomst bieden voor alle partijen.

Welke doelman moet Feyenoord behouden als eerste keeper?

Lees meer over
Justin Bijlow
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties