'Feyenoord benadert Vilhena en denkt aan terugkeer'

'Feyenoord benadert Vilhena en denkt aan terugkeer'

Feyenoord heeft Tonny Vilhena deze window benaderd voor een terugkeer naar De Kuip, zo meldt 1908.nl. De Rotterdammers zien in de 28-jarige middenvelder een geschikte optie om Quinten Timber te vervangen tijdens diens blessure.

Vilhena speelt dit seizoen op huurbasis bij Salernitana in de Serie A. De middenvelder staat eigenlijk onder contract bij Espanyol, maar de Spanjaarden stalden hem afgelopen zomer tijdelijk in Italië. Salernitana heeft een optie tot koop bedongen in die huurdeal, waardoor een transfer naar Feyenoord een moeilijk verhaal lijkt te worden.

De middenvelder speelde jarenlang in De Kuip voordat hij in de zomer van 2019 voor negen miljoen euro naar Krasnodar in Rusland vertrok. Vilhena heeft 258 wedstrijden voor Feyenoord achter zijn naam staan. Hij won één landstitel, twee KNVB Bekers en twee Johan Cruijff Schalen met de Rotterdammers.

Lees meer over
Tonny Vilhena
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties