Feyenoord akkoord met Häcken over Wålemark

Feyenoord akkoord met Häcken over Wålemark

Feyenoord en het Zweedse Häcken zijn het eens geworden over de transfer van Patrik Wålemark. De 20-jarige aanvaller komt per direct over en gaat voor 4,5 jaar tekenen in Rotterdam.

Dat melden Göteborgs-Posten, 1908_nl en is door technisch directeur Frank Arnesen bevestigd aan Voetbal International. De Zweed speelt doorgaans als rechtsbuiten maar kan ook als aanvallende middenvelder uit de voeten. Trainer Arne Slot heeft daarmee zijn gewenste aanvallende versterking binnen.

Ook onder meer Sampdoria, Club Brugge en Rubin Kazan waren concreet in de markt voor de aanvaller. Anderlecht, Ajax, Atalanta en Sassuolo informeerden voorzichtig naar zijn diensten, maar Feyenoord is de concurrentie te slim af geweest.

Het is nog niet bekend hoeveel Feyenoord voor Wålemark betaalt. Häcken sloeg eerder een bod van 2,5 miljoen euro af. De Zweden verlangden naar verluidt vijf miljoen euro voor de aanvaller, die dit seizoen goed was voor negen doelpunten in 29 wedstrijden.

Wålemark wordt de tweede winterse versterking voor Feyenoord, eerder vandaag werd al bekend dat het Amerikaanse talent Cole Bassett voor anderhalf jaar gehuurd wordt van Colorado Rapids, met optie tot koop.

Lees meer over
Patrik Wålemark
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties