Emotie na goal Danilo: "Ik wil het elke dag laten zien"

Emotie na goal Danilo: "Ik wil het elke dag laten zien"

Danilo was zondagmiddag als invaller goud waard voor Feyenoord. In een fase waarin de Rotterdammers moesten knokken om de 1-2 voorsprong tegen AZ vast te houden, was het de Braziliaan die de wedstrijd met een fenomenale goal in het slot gooide. "More to come", lachte hij na afloop voor de camera van ESPN.

De fraaie 1-3 was niet bepaald een doelpunt zoals Danilo ze doorgaans maakt. Het was pas voor het eerst dat de Braziliaan in dienst van Feyenoord van buiten de zestien trefzeker was. "Ik heb veel getraind op schieten buiten de zestien", vertelde hij. "Als je een goed schot hebt, moet je erop blijven trainen."

Reserverol
Na zijn goal kwam er veel emotie los bij Danilo, vertelde hij zelf. "Het was een lastige wedstrijd, dus dit was een belangrijke goal", legde hij uit, al zat de emotie hem uiteraard ook in zijn eigen situatie. "Je wil scoren, je wil spelen. Ik wil het elke dag laten zien. Dat zei de trainer ook: je moet jezelf laten zien. Dan voelt het goed om dat te doen met een goal."

Uiteraard doelde hij daarmee op zijn reserverol, nu Santiago Gimenez sinds een week de voorkeur krijgt. Wat Arne Slot hem gezegd heeft? "Hij legde uit dat ik moet verbeteren in sommige situaties in een wedstrijd. Dat zijn meerdere dingen. Ik ben nog jong en speelde de afgelopen jaren niet veel. Maar ik train elke dag hard en wil laten zien dat ik er ben voor de club en voor het team."

Lees meer over
Danilo Pereira da Silva
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties