Elia toegezongen door Het Legioen: ''Mooi om terug te zijn''

Elia toegezongen door Het Legioen: ''Mooi om terug te zijn''

Eljero Elia is woensdagavond aanwezig in De Kuip om de wedstrijd van Feyenoord tegen Ajax te bekijken. De voormalige Feyenoorder verscheen voorafgaand aan de halve finale van de TOTO KNVB Beker op het veld en werd luidkeels toegezongen.

"Mooi om terug te zijn op het veld hier in De Kuip", vertelde Elia in gesprek met ESPN. De voormalige voetballer maakte onlangs bekend definitief te stoppen als profvoetballer. "Ik loop nu stage bij Feyenoord Onder 15. Ik werk lekker met de jeugd en tot nu toe vind ik het hartstikke leuk."

Elia valt niet in een zwart gat, want hij runt ook nog meerdere bedrijven. "Ik heb wel iets te veel hooi op mijn vork genomen. Ik doe nog heel veel dingen erbij. Het is iets te veel en ik moet even een stapje terugdoen, maar ik wil wel ooit mijn trainingsdiploma halen."

Feyenoord versloeg Ajax al eens in de beker op 28 oktober 2015. Elia kan de eigen goal van Joel Veltman nog goed voor de geest halen. "Het was een heel zware wedstrijd. Tete en ik vochten continu. Ik zei nog tegen hem: Blijf maar aan me hangen. Op een gegeven moment kregen we ook een vrije trap op randje zestien en die bal ging erin."

"Een paar jaar geleden speelden ze nog in de halve finale van de Champions League. Het gaat nu niet zo lekker met ze, maar met Feyenoord gaat het wel goed", reageerde Elia op de vraag wie de favoriet is. "Ik hoop dat Feyenoord wint, hoe ze het doen maakt mij niet uit. Het gaat sowieso een mooie wedstrijd worden."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties