Dit zijn de ploegen die Feyenoord kan loten in de kwartfinale

Dit zijn de ploegen die Feyenoord kan loten in de kwartfinale

Feyenoord heeft zich geplaatst voor de kwartfinale van de Europa League. De ploeg van Arne Slot was over twee wedstrijden te sterk voor Shakhtar Donetsk en heeft daardoor nog zicht op drie prijzen dit seizoen. De Rotterdammers zijn verder nog actief in de TOTO KNVB Beker en zijn momenteel koploper in de Eredivisie.

Feyenoord weet vrijdagmiddag 17 maart wie de volgende tegenstander gaat worden in de Europa League. De loting gaat plaatsvinden in Zwitserland en start om 13:00 uur. Tevens gaat er ook door geloot worden voor de halve finales van de Europa League. De loting is live te volgen op FR12.nl en te bekijken op ESPN.

De kwartfinales worden gespeeld op donderdag 13 en donderdag 20 april, de halve finales op donderdag 11 en donderdag 18 mei. De mogelijke tegenstanders zijn allemaal bekend. Sevilla, Juventus en Manchester United hebben zich net als Feyenoord weten te plaatsen voor de kwartfinales. Later op de avond kwamen daar nog vier ploegen bij.

De mogelijke tegenstanders van Feyenoord in de kwartfinale
Sevilla
Juventus
Manchester United
Bayer Leverkusen
Union Sint-Gillis
AS Roma
Sporting Lissabon

Op welke tegenstander hoop jij?
Lees meer over
Feyenoord Europa League
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties