"Dit is voor Mourinho de gedroomde loting"

"Dit is voor Mourinho de gedroomde loting"

Feyenoord mag zich weer opmaken voor een tweeluik tegen AS Roma. In de tussenronde van de Europa League zijn de Romeinen voor de derde keer in drie jaar tijd de tegenstander. Feyenoord weet dus wat het kan verwachten van de tegenstander, en ook van trainer José Mourinho.

"Dit is voor Mourinho de gedroomde loting", was de eerste reactie van Süleyman Öztürk bij Voetbal International. "Hij kan deze wedstrijd weer helemaal gaan ophypen tot een gevecht tegen een club en vooral trainer die het helemaal niks vinden wat zij doen. 'Zij vinden ons niks, die trainer vindt mij niks.' Voor Feyenoord is dit vervelend."

Andersom denkt Öztürk juist dat Slot zo min mogelijk aandacht wil schenken aan alles wat bij deze loting komt kijken. "Dit is een ultieme kans voor Slot om die vervelende, negatieve clown van het internationale topvoetbal een les te leren. Dat moet hij van tevoren alleen niet uitspreken, tegenover wie dan ook. Mourinho zal het oppakken en opblazen tot een soort derde wereldoorlog. Hij zal het allemaal aangrijpen."

"José Mourinho is de ultieme pragmaticus", ging hij verder. "Feyenoord mag de bal hebben, en dan hebben zij Dybala. Dat hebben we in de kwartfinale van de Europa League ook meegemaakt, dat Dybala één gouden moment heeft. In aanloop naar die wedstrijd zal het alleen maar gaan over die vorige ontmoeting. Ik weet ook zeker dat die beelden uit de spelerstunnel tussen Slot en Mourinho er weer bijgehaald worden. Dat leeft heel erg bij Mourinho, dus dat zal hij nu ook weer gebruiken."

Lees meer over
Feyenoord Europa League
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties