''Dit is de indirecte consequentie van afgelopen zomer''

''Dit is de indirecte consequentie van afgelopen zomer''

Arne Slot was gisterenmiddag na de verloren Klassieker uiteraard teleurgesteld. De trainer kreeg vooral vragen over Ofir Marciano tijdens de persconferentie. De doelman zag er bij enkele situaties niet helemaal zeker uit, maar Slot wil vooral benadrukken dat dit een gevolg is van de situatie waarin Feyenoord zit.

''Het feit is dat Feyenoord met Justin Bijlow de nummer één van Nederland heeft. Dan vallen wij terug op Ofir Marciano, wat wel de nummer één van Israël is trouwens'', vertelt Slot. ''Alleen - ik vind het niet eens leuk meer om te zeggen - is dit de indirecte consequentie van afgelopen zomer.'' Daarmee doelt de trainer op de huidige financiële positie van Feyenoord.

''We hebben zoveel moeten bezuinigen dat je dan uiteindelijk ook een keeper aantrekt die goed genoeg is om voor ons te spelen, maar niet van het niveau is van Justin Bijlow. Dat kan ik die jongen ook niet verwijten. Wij zijn helaas niet meer in staat om alle posities van dezelfde kwaliteit te voorzien, maar vorige week heeft Ofir nog een uitstekende wedstrijd gekeept. Helaas nu minder en dat is een logisch gevolg.''

Lees meer over
Arne Slot Ofir Marciano
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties