Di-Rect viert 25-jarig jubileum met megaconcert in De Kuip

Di-Rect viert 25-jarig jubileum met megaconcert in De Kuip

Op 14 juni 2025 gaat Di-Rect het grootste concert ooit geven. De locatie? De Kuip in Rotterdam. De band bestaat 25 jaar en dat gaat groots gevierd worden in het stadion van Feyenoord. Waarschijnlijk wordt dit ook het laatste concert ooit in het icoon aan de Maas.

''Als kleine jongens hebben we stiekem wel eens gedroomd om ooit in een stadion te spelen'', vertelt Di-Rect in het Algemeen Dagblad. ''Dat dit nu echt gaat gebeuren, op een plek waar geschiedenis is geschreven met stadionshows van de Rolling Stones, U2 en Prince, is letterlijk een droom die uitkomt. Het gaat in alle opzichten onze grootste show ooit worden en we kijken er bijzonder naar uit dit avontuur met onze fans te gaan beleven.''

Voor De Kuip is het alweer even geleden dat er een concert werd georganiseerd. De laatste keer was Rammstein in 2019. Directeur Lilian de Leeuw van De Kuip kijkt uit naar de komst van de band. ''Ook omdat het concert waarschijnlijk het laatste is, maakt dat het extra bijzonder. We willen stoppen met deze traditie vanwege de nieuwbouw rondom het stadion.'' De kaartverkoop begint aanstaande zaterdag om 10:00 uur.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties