De Kuip vervangt grasmat: maak kans op een stukje

De Kuip vervangt grasmat: maak kans op een stukje

Dit jaar ondersteunt Stadion Feijenoord de strijd voor een groener Rotterdam door samen te werken met het NK Tegelwippen. De Kuip biedt tweehonderd stukjes van de heilige grasmat aan, die verloot zullen worden onder de deelnemers.

Vorig jaar werden er in Rotterdam maar liefst 231.000 tegels vervangen door groen in tuinen, bedrijventerreinen en schoolpleinen. Stadion Feijenoord draagt bij aan deze groene transformatie door 200 stukjes van hun iconische grasmat beschikbaar te stellen voor een loterij.

Wethouder Vincent Karremans spreekt zijn tevredenheid uit over de samenwerking met Feyenoord. ''De komende jaren maken we Rotterdam nog veel groener. Dat kunnen we niet alleen in de openbare buitenruimte doen, maar zeker ook bij Rotterdammers in hun eigen tuin of geveltuin. Deze prachtige actie met Stadion Feijenoord gaat daar ongetwijfeld bij helpen.''

Volgende week wordt het heilige gras van Stadion Feijenoord vervangen. Wil je deelnemen aan de actie? Meld je aan vóór woensdag 26 juni 18:00 uur via deze link op de website van Rotterdams Weerwoord. Na de loting krijgen de gelukkigen op donderdag 27 juni bericht met de locatie en tijd waar ze hun stuk gras kunnen ophalen.

Lees meer over
De Kuip
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties