Sinisterra nog in het vliegtuig; Dessers maakt basisdebuut

Sinisterra nog in het vliegtuig; Dessers maakt basisdebuut

Feyenoord kan definitief niet beschikken over Luis Sinisterra. De Colombiaan zit tijdens de wedstrijd tussen Feyenoord en RKC Waalwijk van morgen middag nog in het vliegtuig. Sinisterra komt te laat terug van interlandverplichtingen en is daardoor niet inzetbaar, zo meldt trainer Arne Slot op de persconferentie.

''We hebben wel eens een moment dat spelers in De Kuip met helikopters binnenkomen, dus dan zal dat moeten. Want hij is nog onderweg wanneer de wedstrijd begint. Dan moeten we dat op die manier oplossen'', lacht Slot. De trainer geeft direct duidelijkheid: ''Sinisterra zit morgen niet bij de wedstrijdselectie.''

Slot geeft verder aan dat Cyriel Dessers zijn vervanger gaat worden. De Belg start in de punt van de aanval. Bryan Linssen start als linksbuiten. Marcos Senesi is op tijd hersteld van zijn blessure die hij voor de interlandperiode opliep. De Argentijn start dan ook in de basis. Reiss Nelson komt er ook weer aan bij Feyenoord. De aanvaller is klaar voor zijn eerste minuten.

Lees meer over
Luis Sinisterra
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties