'De Graafschap wil doelman Jansen overnemen van Feyenoord'

'De Graafschap wil doelman Jansen overnemen van Feyenoord'

Thijs Jansen kan een overstap maken naar de Keuken Kampioen Divisie. De doelman van Feyenoord staat in de belangstelling van De Graafschap, zo meldt De Gelderlander.

De 21-jarige doelman Jansen kwam afgelopen seizoen op huurbasis uit voor TOP Oss. De rechtspoot staat tot medio 2025 onder contract in De Kuip. Het is niet duidelijk of Feyenoord openstaat om Jansen definitief van de hand te doen.

De in Lisserbroek geboren Jansen begon zijn carrière bij FC Lisse, maar speelt inmiddels al negen jaar bij Feyenoord. Na op Varkenoord alle Academy-teams te hebben doorlopen maakte de keeper op 9 oktober 2020 zijn officieuze debuut voor Feyenoord 1 in de vriendschappelijke wedstrijd tegen KRC Genk (1-1).

Jansen kwam afgelopen seizoen tot 35 wedstrijden bij TOP Oss. De doelman was goed voor zeven clean sheets in de Keuken Kampioen Divisie. Hij heeft er nooit een geheim van gemaakt dolgraag de opvolger te worden van Justin Bijlow in De Kuip. Zijn marktwaarde wordt geschat op 450.000 euro.

Lees meer over
Thijs Jansen
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties