Danilo: "Ik moet een groot compliment geven aan onze verdedigers"

Danilo maakte zondag zijn derde goal in drie officiële wedstrijden voor Feyenoord. Van elf meter wist hij de ban te breken in de verder zeer stroeve uitwedstrijd tegen RKC Waalwijk. De spits schoof na afloop aan op de persconferentie.

Ook Danilo zag dat Feyenoord het moeilijk had, maar legde de nadruk op het positieve. "Om te beginnen moet ik een groot compliment geven aan onze verdedigers. Ze deden het geweldig vandaag. Het was een lastige wedstrijd, maar uiteindelijk hebben we de nul gehouden en kunnen we drie punten meenemen naar Rotterdam."

Die prestatie van de achterhoede was nog meer nodig dan normaal, omdat het aan de bal niet liep. "We speelden te gehaast. De trainer zei dat we aan de bal moesten blijven om te zorgen dat zij meer moesten lopen dan wij, maar we verloren veel ballen. In de tweede helft hadden we meer geduld en ging dat veel beter."

De verwachting is dat Feyenoord de komende tijd steeds beter op elkaar ingespeeld zal raken. "Het is de derde officiële wedstrijd die we samen spelen. We zijn elke dag op de training bezig aan elkaar te wennen. Dat zal tijd nodig hebben, maar we laten wel zien dat we een goede ploeg zijn. Iedereen die erin komt is klaar om te spelen."

Lees meer over
Danilo Pereira da Silva
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties