''Dan is er kans dat Aursnes bij Feyenoord blijft spelen''

''Dan is er kans dat Aursnes bij Feyenoord blijft spelen''

Het is nog altijd geen uitgemaakte zaak dat Fredrik Aursnes vertrekt bij Feyenoord. Sportief directeur Rui Pedro Braz van Benfica was afgelopen weekend in Rotterdam om te onderhandelen, maar tot op heden is er nog geen definitief akkoord bereikt over een transfersom.

Trainer Arne Slot hield in aanloop naar Vitesse-uit serieus rekening met een vertrek van Aursnes. De 26-jarige middenvelder trainde namelijk niet altijd mee met het basiselftal. Met de verkoop van Marcos Senesi lijkt de financiële noodzaak verdwenen om ook Aursnes nog van de hand te doen.

''Ze zijn op een punt gekomen waarop je je kan afvragen of het nu wel genoeg is'', vertelt Feyenoord-watcher Mikos Gouka van het Algemeen Dagblad. ''Misschien was dit wel voldoende om financieel helemaal in orde te zijn en besluiten ze nu om niet meer te verkopen.''

''Slot is daar een tikkeltje geheimzinnig over'', vervolgt Gouka. ''Hij vertelde dat Aursnes werd gewisseld tegen Osasuna met het idee dat die elk moment kon weg zijn. Op de training had hij hem ook af en toe gewisseld, maar hij speelde uiteindelijk toch mee tegen Vitesse. Nu heeft Slot het idee dat Aursnes ook speelt tegen Heerenveen.''

''Benfica heeft nog steeds niet neergelegd wat Feyenoord wil, maar inmiddels is ook Senesi verkocht. Je kan je dus ook afvragen of Feyenoord de eerdere vraagprijs wel voldoende vindt nu. Misschien moet er nu nog wat bovenop. Dan wordt het misschien moeilijk voor Benfica en is er een kans dat deze jongen bij Feyenoord blijft spelen'', sluit de journalist af.

De woorden van Gouka sluiten aan bij de berichtgeving van De Telegraaf. De krant maakte vanmorgen melding dat Feyenoord zich momenteel hard opstelt in de onderhandelingen met Benfica. De Rotterdammers staan open voor een verkoop van de Noor, maar dan moet het eerste bod met miljoenen worden verhoogd. Alleen dan komt er een akkoord.

Lees meer over
Arne Slot Fredrik Aursnes
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties