'Benfica doet officieel bod van meer dan tien miljoen'

'Benfica doet officieel bod van meer dan tien miljoen'

Benfica heeft een officieel bod gedaan op Fredrik Aursnes. De 26-jarige middenvelder staat concreet in de belangstelling van de Portugezen. Feyenoord heeft een bieding ontvangen van meer dan tien miljoen euro, zo meldt transferexpert Fabrizio Romano.

Feyenoord en Benfica praten al enkele dagen over een transfersom van Aursnes. De verwachtingen zijn dat er de komende dagen een definitief akkoord bereikt gaat worden. Romano meldt ook dat de onderhandelingen goed verlopen.

Aursnes heeft bij Feyenoord nog een contract tot medio 2024. Gesprekken om zijn verbintenis in De Kuip te verlengen liepen op niks uit: een voorstel om zijn contract te verlengen met twee jaar werd afgewezen. De Noor heeft persoonlijk al een akkoord weten te bereiken met Benfica.

Mogelijke vervanger
Feyenoord houdt serieus rekening met een vertrek van Aursnes. Ramiz Zerrouki en Sivert Mannsverk worden genoemd als mogelijke opvolgers van de Noor. Zerrouki staat bij FC Twente onder contract, maar de Tukkers willen niet meewerken. Mannsverk van Molde FK lijkt een optie die haalbaar is.

Ik ben tevreden met 15 miljoen euro
Lees meer over
Fredrik Aursnes
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties