'Benfica-directeur naar Rotterdam voor onderhandelingen'

'Benfica-directeur naar Rotterdam voor onderhandelingen'

Bij Feyenoord is de grote vraag in aanloop naar de uitwedstrijd tegen Vitesse of Fredrik Aursnes kan meespelen. De 26-jarige middenvelder van de Rotterdammers staat concreet in de belangstelling van Benfica. De Portugezen hebben een eerste bod gedaan van boven de tien miljoen euro op Aursnes.

Volgens De Telegraaf staat Aursnes op het punt om een transfer te maken. Sportief directeur Rui Pedro Braz is persoonlijk naar Nederland gevlogen om verder te onderhandelen met Feyenoord. Trainer Roger Schmidt is afgelopen seizoen overtuigd geraakt en wil de international van Noorwegen snel toevoegen aan zijn selectie.

Trainer Arne Slot vertelde gisteren nog zich geen zorgen te maken over Aursnes. ''Hij heeft vandaag nog meegetraind en hij staat ook bij de basis voor zondag. Dus ik heb op dit moment geen reden om te denken dat hij tegen Vitesse niet meedoet. Hij is nog bij ons en zal er alles aan doen om zich maximaal in te zetten.''

Lees meer over
Fredrik Aursnes
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties