'CR Vasco da Gama meldt zich opnieuw bij Feyenoord'

'CR Vasco da Gama meldt zich opnieuw bij Feyenoord'

Ezequiel Bullaude heeft over belangstelling niet te klagen. De Argentijn komt amper voor in de plannen van trainer Arne Slot, en een (tijdelijk) vertrek lijkt dan ook een uitstekende oplossing voor Feyenoord en de 22-jarige aanvallende middenvelder.

CR Vasco da Gama heeft zich onlangs gemeld met een aanbieding in De Kuip, maar die werd direct afgewezen door Feyenoord. Nu hebben de Brazilianen zich met een verbeterde aanbieding opnieuw gemeld in Rotterdam, zo meldt 1908.nl. De huidige nummer twintig uit de Braziliaanse Serie A denkt nu wel kans te maken bij Feyenoord.

Of Bullaude een vertrek naar CR Vasco da Gama ziet zitten, is zeer de vraag. Afgelopen week werd bekend dat zijn voorkeur uitgaat naar een club in Europa. Naast CR Vasco da Gama hebben ook Grêmio, Boca Juniors en Cruzeiro zich gemeld bij zijn zaakwaarnemer. Europese clubs Braga, Elche en Bologna volgen de situatie nauwlettend.

De inbreng van Bullaude bij Feyenoord is beperkt gebleven tot vijftien invalbeurten. De Argentijn begon nog één keer in de basis. Tijdens de uitwedstrijd tegen Shakhtar Donetsk in de Europa League scoorde Bullaude wel een fraaie kopbal, maar heeft vervolgens niet genoeg laten zien om in aanmerking te komen voor meer speeltijd. Bullaude beschikt over een contract tot medio 2027 en heeft een marktwaarde die wordt geschat op drie miljoen euro.

Feyenoord moet meewerken aan een vertrek van Bullaude
Lees meer over
Ezequiel Bullaude
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties