'Bullaude wil actief blijven in Europa' (update)

'Bullaude wil actief blijven in Europa' (update)

CR Vasco da Gama heeft zich gemeld bij Feyenoord om een transfer van Ezequiel Bullaude te bespreken, zo meldt 1908.nl. De Braziliaanse club mikt op een definitieve overname, maar een huurtransfer is ook een serieuze optie.

Feyenoord laat dit weekend nog weten of het ingaat op de aanbieding van CR Vasco da Gama. Bullaude komt voorlopig amper aan spelen toe in het eerste elftal van Feyenoord. De Argentijn moet het vooral hebben van invalbeurten en ook tijdens de voorbereiding lijkt hij niet voldoende indruk te maken om in aanmerking te komen voor de nummer tien positie.

Feyenoord nam de 22-jarige Argentijn afgelopen zomer voor een bedrag van twee miljoen euro over van Godoy Cruz. Bullaude heeft sindsdien een doorlopend contract tot medio 2027, en zijn huidige transferwaarde wordt geschat op drie miljoen euro. Het is niet bekend hoe hoog het bod van de huidige nummer negentien uit Brazilië is.

Bullaude kwam afgelopen seizoen tot 15 wedstrijden in het eerste elftal van Feyenoord. Daarin wist de middenvelder één keer te scoren en twee assists af te leveren. Tijdens de achtste finale van de Europa League was hij als invaller trefzeker tegen Shakhtar Donetsk, maar kon daarna amper meer rekenen op speelminuten.

Update | Bullaude wil actief blijven in Europa
Ezequiel Bullaude ziet een vertrek uit Europa voorlopig niet zitten. De middenvelder van Feyenoord heeft de interesse van CR Vasco da Gama dan ook voorlopig naast zich neergelegd. Inmiddels is het ook duidelijk dat de Argentijn belangstelling geniet vanuit Italië en Portugal.

Bologna FC en SC Braga hebben namelijk geïnformeerd bij Feyenoord of Bullaude beschikbaar is. Daarnaast zijn er ook diverse clubs uit Zuid-Amerika die zich hebben gemeld, maar Bullaude wil slagen in Europa. Het is niet duidelijk of Feyenoord openstaat voor een tijdelijk vertrek van de Argentijn of aast op een verkoop.

Feyenoord moet meewerken aan een vertrek van Bullaude

Lees meer over
Ezequiel Bullaude
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties