Bullaude over afgelopen seizoen: "Het is natuurlijk een heel proces"

Bullaude over afgelopen seizoen: "Het is natuurlijk een heel proces"

Ezequiel Bullaude is na zijn eerste seizoen in Europa momenteel aan het genieten van zijn vakantie in Argentinië. De Argentijn moest zijn minuten vooral maken in invalbeurten, maar zelf ziet hij dit niet als een probleem. Het hoort bij het proces dat Arne Slot met hem in gedachte heeft.

"De mensen zijn erg vriendelijk ondanks de verschillende levensstijlen", vertelt Bullaude tegen de lokale nieuwszender Diario Mendoza. "In de eerste maanden was het wat moeilijker voor me vanwege de taal, maar met veel Engelse lessen probeerde ik het te leren. Dat is inmiddels gelukt. Ik heb maar twee collega's die Spaans spreken: een uit Mexico en de ander uit Peru. Bij hen voel ik me meer op mijn gemak en ik kan makkelijk met ze praten vanwege de taal."

Uiteraard zien ze in Argentinië graag dat Bullaude meer minuten gaat maken voor Feyenoord en de vraag is dan ook hoe hij afgelopen seizoen heeft ervaren. "Het is natuurlijk een heel proces. Ik denk dat je altijd wel wil spelen, of je nou op de bank zit of niet. Ik ga er zo rustig mogelijk mee om en het maakt echt deel uit van het proces."

Lees meer over
Ezequiel Bullaude
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties