"Bij Gimenez in goede doen, was dit gewoon een goal"

"Bij Gimenez in goede doen, was dit gewoon een goal"

Santiago Gimenez wist tegen AS Roma - met meer geluk dan wijsheid - eindelijk weer eens het net te vinden. Toch bleek tegen Almere City dat dat nog niet de vertrouwensboost was die hij nodig had. Ook op bezoek bij de nummer 13 van de Eredivisie had de Mexicaan het weer erg lastig.

"De clubs die voor Gimenez in de markt waren, zijn die de afgelopen twee maanden gaan twijfelen?", vroeg Kenneth Perez zich hardop af in Dit Was Het Weekend. Oud-Feyenoorder Karim El Ahmadi denkt van wel. "Hij maakte tegen Roma dan wel die goal, maar als het ergens aan ontbrak was dat de voorhoede. De buitenspelers, maar ook de spitspositie. Het is te weinig wat ze de laatste weken laten zien. Dat geldt ook voor Ueda als hij invalt."

Ook Perez gaf vervolgens antwoord op zijn eigen vraag. "Hij had een periode waarin alles lukte. Nu lukt er weinig. Waarschijnlijk zit hij qua niveau ergens daar tussenin. Dan is 40, 50 miljoen euro best veel geld."

Tegen Almere leek de spits wel een keer alleen op de goal af te kunnen, maar raakte hij - mede door de slechte grasmat - uit balans. "Bij een Gimenez in goede doen, zoals voor de winterstop, was dit gewoon een goal", is El Ahmadi zeker. "Je hebt sommige spitsen die even niet scoren maar voetballend wel wat laten zien. Maar ook dat vind ik bij hem nog veel te weinig."

Lees meer over
Santiago Gimenez
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties