'Benfica wil diep in de buidel tasten voor Kökcü'

'Benfica wil diep in de buidel tasten voor Kökcü'

SL Benfica is bereid om heel ver te gaan voor Orkun Kökcü. Volgens 1908.nl aast Feyenoord zelf op een bedrag van ongeveer 40 miljoen euro. De kampioen van Portugal heeft ongeveer 30 miljoen euro in gedachte, maar wil op korte termijn doorpakken om de deal rond te maken.

De Portugezen zijn bereid om het uitgaande transferrecord van Feyenoord te breken. Het bedrag dat vorige zomer door Leeds United is overgemaakt voor Luis Sinisterra kon met bonussen oplopen tot 30 miljoen euro. Benfica hoopt gebruik te kunnen maken van dit transferrecord en iets meer te betalen voor Kökcü.

Momenteel ligt Benfica op pole-position om de aanvoerder van Feyenoord over te nemen en als de clubs uit de gewenste transfersom komen, is het alleen nog wachten op de beslissing van Kökcü zelf. De Turkse international staat ook nog altijd in de belangstelling van diverse clubs uit de Premier League.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties