'Benfica betaalt vraagprijs van Feyenoord'

'Benfica betaalt vraagprijs van Feyenoord'

Benfica betaalt vijftien miljoen euro voor Fredrik Aursnes, zo meldt De Telegraaf. Daarmee komen de totale inkomsten van deze zomer op 71 miljoen euro. Nooit eerder verdienden de Rotterdammers zo veel geld in één transferperiode.

De onderhandelingen met Benfica duurden lang, omdat de Portugezen niet toe wilden geven aan de vraagprijs die Feyenoord hanteerde. Aursnes mocht namelijk niet voor minder dan vijftien miljoen euro vertrekken. Vandaag gaf Benfica een klap op de deal en ging het alsnog akkoord. De middenvelder is er straks tegen RKC dan ook niet meer bij.

Daarmee komt de 26-jarige Aursnes in het rijtje naast Tyrell Malacia en Marcos Senesi, die deze zomer beiden voor vijftien miljoen euro naar respectievelijk Manchester United en Bournemouth vertrokken. Luis Sinisterra staat eenzaam op één; Leeds United betaalde 25 miljoen euro voor de Colombiaan.

Vijftien miljoen voor Aursnes stemt mij tevreden
Lees meer over
Fredrik Aursnes
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties