'Aursnes naar Benfica is rond; middenvelder afwezig tegen RKC'

'Aursnes naar Benfica is rond; middenvelder afwezig tegen RKC'

Feyenoord en Benfica hebben dit weekend overeenstemming bereikt wat betreft de transfer van Fredrik Aursnes, zo meldt 1908.nl. De middenvelder is er zondagmiddag tegen RKC Waalwijk niet meer bij en heeft zijn laatste wedstrijd voor de Rotterdammers daardoor al gespeeld.

Feyenoord was al weken in gesprek met de ploeg van Roger Schmidt, maar tot een akkoord kwamen beide clubs nog niet. Tot vandaag dus. Met het vertrek van de 26-jarige Noor naderen de Rotterdammers de zeventig miljoen euro aan transferinkomsten deze zomer.

De tijd van Aursnes bij Feyenoord blijft daardoor beperkt tot één seizoen. De middenvelder kwam een jaar geleden voor slechts 450.000 euro over van Molde FK en vertrekt nu voor miljoenen naar Portugal. Hoe hoog de transfersom uiteindelijk uitvalt, is nog niet bekend.

Arne Slot zal balen van het vertrek van zijn middenvelder, maar gaf eerder al aan dat er sowieso een vervanger wordt binnengehaald. Feyenoord was lang in gesprek met FC Twente over Ramiz Zerrouki, maar bereikte geen overeenstemming met de ploeg uit Enschede. Daardoor besloten de Rotterdammers de overhandelingen definitief stop te zetten.

Lees meer over
Fredrik Aursnes
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties