Bannis: ''Ik had de 0-1 moeten maken''

Naoufal Bannis mocht vanavond in de basis starten, maar wist geen potten te breken. De spits kreeg in de eerste tien minuten een grote kans op de 0-1, maar kon de keeper niet passeren. Bannis vindt na afloop dat die bal erin had gemoeten.

''Het was mooi om te horen dat ik vanavond mocht starten'', begint Bannis in gesprek met ESPN. ''Jammer genoeg hebben we niet gewonnen, het was een lastige wedstrijd. We creëerden te weinig. De eerste helft kreeg ik die kans en ik vind dat ik die moest maken. Ik probeerde me meteen weer te focussen op de volgende kans die zou komen. Als je op 0-1 komt is dat natuurlijk lekkerder voor het team, maar helaas is dat niet gebeurd.''

''Ik had de bal denk ik hoger in moeten schieten. Ook had ik eerder naar de goal moeten kijken om de situatie in te schatten'', zegt Bannis. Hij gaat momenteel de concurrentiestrijd aan met Robert Boženík. Ook wil Slot naar verluidt nog een spits aan de selectie toevoegen. Hoe gaat Bannis daarmee om? ''Ik probeer elke wedstrijd en training 100% te geven en het op het veld te laten zien.''

''De trainer verwacht dat ik altijd 100% geef, zowel met als zonder bal. Of ik het gevoel heb dat ik de eerste spits ben nu? Nee, ik probeer me gewoon te focussen op elke minuut die ik krijg. Elke minuut is mooi meegenomen. Vandaag was een lastige wedstrijd omdat Drita veel inzakte. We konden niet veel laten zien vanavond'', aldus de spits.