Zwak Feyenoord mist creativiteit tegen FC Drita

Zwak Feyenoord mist creativiteit tegen FC Drita

Feyenoord is er niet in geslaagd om te scoren in de uitwedstrijd tegen FC Drita. De Rotterdammers begonnen goed aan het uitduel met een grote kans voor Naoufal Bannis, maar daarna ontbrak het vooral aan creativiteit om door de verdediging van de Kosovaarse voetbalclub heen te spelen.

Luis Sinisterra was de gevaarlijkste man aan de kant van Feyenoord. De Colombiaan kreeg ook de grootste mogelijkheid van de wedstrijd om te scoren. In de tweede helft gaf Marcus Pedersen een goede voorzet en die kwam bij een instormende Guus Til en Luis Sinsiterra terecht. Een schot volgde, maar de bal vloog langs de verkeerde kant van de paal.

Arne Slot bracht Francesco Antonucci en Róbert Boženík nog in de slotfase, maar ook zij konden het verschil niet maken voor de stadionclub. De middenvelder wist nog wel de paal te raken. Volgende week wacht de return in De Kuip en moet er gewonnen worden om de volgende ronde van de Conference League te bereiken.

Lees meer over
Conference League
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties