'Bannis gelinkt aan tijdelijke overstap naar NAC Breda'

'Bannis gelinkt aan tijdelijke overstap naar NAC Breda'

Naoufal Bannis is één van de spelers die Feyenoord tijdelijk mag verlaten. De spits van de Rotterdammers speelt zijn wedstrijden momenteel vooral in de Onder 21.

NAC Breda kan mogelijk wel eens uitkomst bieden voor Feyenoord en Bannis. De 19-jarige spits aast op speeltijd op een hoger niveau en de club uit de Eerste divisie wil een aanvaller toevoegen aan de selectie die de langdurig geblesseerde Mario Bilate kan vervangen.

Edwin de Graaf liet vorige week in gesprek met BN/DeStem weten dat hij een aantal opties heeft. ''Ik wil wel een spits die er gelijk staat. Ik heb veel contacten gelegd in de Eredivisie: jongens die weinig spelen, maar wel minuten hebben gemaakt. En hij moet iets hebben wat wij niet hebben.''

Volgens NAC Fanzine De Rat is Bannis één van de spitsen waar De Graaf mee heeft gesproken. Het is niet bekend of de interesse concreet gaat worden. Trainer Arne Slot maakte in de competitie veertien minuten gebruik van Bannis. Hij scoorde in de uitwedstrijd tegen Willem II. In de bekerwedstrijd kreeg Bannis vijf minuten speeltijd en Europees kwam de spits 183 minuten in actie.

Lees meer over
Naoufal Bannis
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties