'Zes spelers mogen vertrekken bij Feyenoord'

'Zes spelers mogen vertrekken bij Feyenoord'

Feyenoord is van plan om de selectie flink op te schonen in de winterstop, zo meldt FeyenoordTM. De Rotterdammers staan open voor het vertrek van zes spelers die momenteel onder contract staan bij de stadionclub.

João Carlos Teixeira, Denzel Hall, Francesco Antonucci, Mark Diemers, Aliou Balde en Naoufal Bannis komen door uiteenlopende redenen niet voor in de plannen van trainer Arne Slot. De zes Feyenoorders mogen op huurbasis vertrekken of worden verkocht. De Rotterdammers creëren hiermee weer ruimte in het salarisbudget.

Mark Diemers stond afgelopen zomer al op de nominatie om te vertrekken. De middenvelder heeft na een goed gesprek te horen gekregen dat hij niet hoeft te rekenen op veel speelminuten. Een blessure zorgde er echter voor dat een overgang naar een nieuwe club niet kon doorgaan. De verwachtingen zijn dat hij in januari alsnog gaat vertrekken aangezien er voldoende belangstelling is.

Lees meer over
Feyenoord Transfermarkt
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties