'Azarkan kan contract verlengen; FC Utrecht en Excelsior geïnteresseerd'

'Azarkan kan contract verlengen; FC Utrecht en Excelsior geïnteresseerd'

Marouan Azarkan kan zijn contract bij Feyenoord verlengen, zo meldt 1908.nl. De aanvaller maakte een prima indruk tijdens zijn verhuurperiode bij Excelsior dit seizoen. De club uit Kralingen is één van de gegadigden voor een nieuwe huurperiode komend seizoen.

Ook FC Utrecht zou geïnteresseerd zijn om Azarkan één jaar te lenen van Feyenoord. Daarnaast is er ook gesproken met FC Toulouse, dat dit seizoen promoveerde naar de Ligue 1 in Frankrijk. Het contract van Azarkan loopt nog door tot medio 2023 in De Kuip, maar als het aan de club ligt wordt dat dus verlengd.

De aanvaller zou elke jonge speler van Feyenoord aanraden om de tijdelijke stap naar de Keuken Kampioen Divisie te maken, zo gaf hij eind april aan tegen FR12.nl. ''Ik had op de bank kunnen zitten bij het eerste en mijn wedstrijden in Feyenoord Onder 21 kunnen spelen. Maar ik wilde zien waar ik zou staan als ik een heel jaar zou spelen.

''Ik speel hier tegen oudere spelers die vaak ook in de Eredivisie hebben gespeeld. Daar kan ik me mee meten. Het tempo ligt niet zo hoog als in de Eredivisie, maar er zijn veel clubs die aardig kunnen voetballen. Ik zou elke jonge speler bij Feyenoord aanraden om hier een seizoen lang wekelijks te spelen. Dat gaat je echt heel goed doen.'' Azarkan was dit seizoen goed voor dertien goals en elf assists in 37 wedstrijden voor Excelsior.

Lees meer over
Marouan Azarkan
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties