Azarkan: ''Arnesen stuurde een berichtje dat hij trots is''

Azarkan: ''Arnesen stuurde een berichtje dat hij trots is''

Marouan Azarkan wil aankomend seizoen slagen bij Feyenoord, zo vertelt de aanvaller in gesprek met VoetbalPrimeur.nl. Azarkan moet zich in de voorbereiding gewoon melden bij de Rotterdamse club en hoopt de voorbereiding op het nieuwe seizoen te kunnen meedraaien.

''Zoals het er nu uitziet wel, ja. Frank Arnesen heeft me net een berichtje gestuurd dat hij trots is'', vertelt de 20-jarige Azarkan na afloop van de gewonnen wedstrijd tegen ADO Den Haag. ''Het plan voor volgend seizoen weet ik nog niet. Ik heb ook tegen mijn zaakwaarnemer gezegd dat hij tot na de play-offs niet hoefde te bellen. Ik zal hem een dezer dagen wel spreken en dan hoor ik wel wat het plan is.''

''Dit wordt mijn laatste contractjaar. Ik denk niet dat ik weer zomaar verhuurd kan worden, dan zal misschien eerst mijn contract verlengd moeten worden. Wat de trainer van een buitenspeler van Feyenoord vraagt, is waar ik veel aan heb gewerkt bij Excelsior. Omschakelen was nooit echt mijn sterkste punt, maar als je in De Kuip wil spelen zul je dat ook moeten doen. Ik heb daar hard aan gewerkt.''

Excelsior wil Azarkan definitief overnemen
De geluiden gaan ook dat Azarkan een overstap kan maken naar Excelsior. De Rotterdammers willen aankomend seizoen in de Eredivisie kunnen beschikken over de smaakmaker van de afgelopen maanden.

Lees meer over
Marouan Azarkan
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties