Azarkan promoveert na bloedstollende strafschoppenserie

Azarkan promoveert na bloedstollende strafschoppenserie

Excelsior speelt volgend seizoen weer in de Eredivisie. Marouan Azarkan heeft daar een belangrijke rol in gespeeld. De Feyenoord-huurling won uiteindelijk na strafschoppen van ADO Den Haag.

De Kralingers keken lang tegen een 3-0 achterstand aan en promotie daardoor te verspelen. De Rotterdamse club knokte zich naar een 3-3 stand en na verlenging was het 4-4 in het CARS Jeans Stadion. Strafschoppen moesten de beslissing brengen en daarin was Excelsior beter dan de Haagse club.

Azarkan was verantwoordelijk voor de belangrijke 3-1 en gaf in de extra tijd de assist op Thijs Dallinga waardoor verlenging werd afgedwongen. Azarkan werd uiteindelijk na 99 minuten gewisseld.

Azarkan hoopt op kans van Slot
De aanvaller hoopt een kans te krijgen van trainer Arne Slot om zich te bewijzen in de voorbereiding. Momenteel is er nog geen duidelijkheid. ''Ik weet nog niet of ik ga aansluiten bij Feyenoord. Dat is aan de trainer van volgend seizoen of ik een kans ga krijgen.''

''Ik sluit hier goed af bij Excelsior en dan hoop ik op mijn kans volgend seizoen bij Feyenoord'', vervolgt Azarkan, die nog een contract heeft tot medio 2023, in gesprek met RTV Rijnmond. ''Ik ga er nu vol voor om met Excelsior de Eredivisie in te gaan en dan zie ik het volgend seizoen wel waar ik speel. Ik heb zeker contact met Feyenoord en ze zijn tevreden.''

Lees meer over
Marouan Azarkan
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties