Azarkan is weer fit: "Ik hoop dat ik zondag minuten kan maken"

Azarkan is weer fit: "Ik hoop dat ik zondag minuten kan maken"

De afgelopen weken had Marouan Azarkan last van een liesblessure, waardoor het de vraag was of hij kon spelen tegen Feyenoord. De door Excelsior gehuurde aanvaller vertelt in gesprek met de club uit Kralingen weer fit te zijn en te hopen dat hij speelminuten krijgt van de trainer.

"Het is nog steeds de club waar ik actief ben", antwoordt Azarkan op de vraag wat hij voelt voor Feyenoord. "Ik kom veel vrienden van mij weer tegen, alleen nu speel ik in een ander shirt en zij nog steeds met het Feyenoordshirt." Door de beperkte capaciteit in het Van Donge & De Roo Stadion komen de vragen om kaarten uit alle hoeken, zo krijgt ook de 21-jarige aanvaller veel vragen. "Ik krijg tot de dag van vandaag nog steeds berichtjes of ik kaarten kan regelen. Iedereen wil erbij zijn omdat ze waarschijnlijk kampioen kunnen worden."

"Ik trek me er niet veel van aan, twee dagen voor de wedstrijd ben ik puur wedstrijd gericht en is de rest bijzaak. We hebben nog vier wedstrijden en ik denk als we er twee wedstrijden winnen dat we zeker zijn van handhaving. Als we zondag drie punten pakken is dat een aardige stap", lacht Azarkan. "Ze doen het heel goed en ook tegen de kleinere clubs pakken ze gewoon de punten. Het is niet meer zoals vroeger dat ze daar punten laten liggen. Het is een fitte selectie, dus dat is mooi om te zien."

Azarkan kan niet goed inschatten hoeveel druk de wedstrijd met zich mee zal brengen, maar verwacht dat druk vooral bij Feyenoord zal liggen. "Het ligt eraan wat er gebeurt zaterdag bij Sparta tegen PSV. Ik denk dat als PSV verliest dat er meer druk op Feyenoord ligt. We kunnen zeker verrassen als we scherp zijn in de counter en onze kansen afmaken."

Lees meer over
Marouan Azarkan
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties