Excelsior maakt wederom 'Fort Knox' van Woudestein

Excelsior maakt wederom 'Fort Knox' van Woudestein

Excelsior neemt serieuze maatregelen voor het duel met Feyenoord aanstaande zondag. De stadsgenoten gaan voorafgaand aan de wedstrijd een strenge controle uitvoeren op identiteitskaarten en geldige wedstrijdtickets. Volgens RTV Rijnmond heeft het clubbestuur besloten om, net als in 2017, het stadion te omringen met zeecontainers.

De containers rond het stadion moeten zorgen voor een betere beveiliging, die makkelijker te hanteren is. Supporters zullen hun ID-kaart en wedstrijdticket moeten tonen om door de ring van containers te komen. Vervolgens dienen dezelfde handelingen opnieuw verricht te worden om het stadion zelf te betreden.

Verder is het Van Donge & De Roo Stadion eerder open en zijn supporters al vanaf 12:30 uur welkom. Van het parkeerterrein naast het stadion kan geen gebruik worden gemaakt, dit komt omdat het binnen de ring van zeecontainers valt.

Alle bezoekers van het Van Donge & De Roo Stadion zullen worden gefouilleerd. Het is onder meer verboden om vuurwerk mee naar binnen te nemen. Indien bij de fouillering vuurwerk wordt aangetroffen, zal de betreffende persoon geen toegang worden verleend tot het stadion.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties