Excelsior neemt extra maatregelen voor duel tegen Feyenoord

Excelsior neemt extra maatregelen voor duel tegen Feyenoord

Als PSV aanstaande zaterdag het competitieduel tegen Sparta niet weet te winnen, kan Feyenoord zondag bij stadsgenoten Excelsior kampioen worden. Onder Het Legioen is de hoop groot dat de wedstrijd van zondag ook daadwerkelijk de kampioenswedstrijd zal worden. Vanwege het kleine uitvak van 400 supporters worden kaartjes op de thuisvakken voor honderden euro's verkocht.

Vanuit de supportersvereniging van Excelsior klinkt uiteraard veel kritiek op de zwarte handel. Kaartjes voor de wedstrijd worden voor meer dan 200 euro verkocht op Marktplaats, terwijl de ploeg uit Kralingen zelf in strijd is tegen degradatie en de steun goed kan gebruiken. Ook Theo Melgert, voorzitter van de supportersvereniging bij Excelsior, heeft kritiek op de aanhang van zijn club. "Ik kan natuurlijk niet in de portemonnee van die mensen kijken, maar hoe groot is je clubliefde dan? We hebben een sfeeractie en een dj. We achten onszelf niet kansloos."

Extra maatregelen
De clubleiding van Excelsior heeft zelf ook maatregelen genomen om zoveel mogelijk risico's voor de mogelijke kampioenswedstrijd te ontnemen. Zo kondigt de club aan met een ID controle streng te controleren op de juiste naam op de tickets. Als je geen ID-bewijs kunt tonen, wordt de toegang tot het stadion ontnomen. Ook zullen alle bezoekers gefouilleerd worden op onder meer fakkels en rookpotten. Het wijzigen van de naam op jouw ticket is mogelijk tot uiterlijk vrijdag 17:00 uur.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties