Excelsior - Feyenoord binnen vijf minuten uitverkocht

Excelsior - Feyenoord binnen vijf minuten uitverkocht

Excelsior heeft de resterende kaarten voor de thuiswedstrijd tegen Feyenoord binnen vijf minuten weten te verkopen. Dinsdagmiddag om 12:00 uur kregen seizoenkaarthouders de gelegenheid om één kaart bij te kopen voor de stadsderby en dat werd uiteindelijk ook massaal gedaan.

De snelle kaartverkoop heeft alles te maken met het feit dat Feyenoord mogelijk de kampioenswedstrijd speelt op Woudestein. De Rotterdammers staan acht punten voor op de nummer twee en drie in de Eredivisie en de wedstrijd op zondag 7 mei om 14:30 uur kan wel eens een mooie wedstrijd worden voor de ploeg van trainer Arne Slot.

Excelsior profiteert financieel van de hype rondom Feyenoord. De Kralingers hebben de prijzen van de resterende kaarten namelijk verhoogd naar minimaal 42,50 euro, bijna twee keer zoveel als de prijs van een normale wedstrijd van Excelsior in de Eredivisie. Het Van Donge & De Roo Stadion heeft een capaciteit van 4500 plaatsen.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties