'Azarkan in de belangstelling van FC Twente'

'Azarkan in de belangstelling van FC Twente'

Marouan Azarkan komt op huurbasis al twee seizoenen uit voor Excelsior en zijn prestaties zijn ook bij andere clubs niet onopgemerkt gebleven. FC Twente ziet in de buitenspeler de geschikte kandidaat om Václav Černý op te volgen, zo meldt 1908.nl.

Komende zomer gaat de huidige trainer van RKC, Joseph Oosting, het roer overnemen bij de Tukkers. Oosting is gecharmeerd van de kwaliteiten van Azarkan en ziet hem graag overkomen naar Enschede. De nummer zes van de Eredivisie krijgt echter wel concurrentie uit het buitenland. Zo volgen ook het Italiaanse Udinese en het Franse Toulouse de Marokkaanse buitenspeler.

Azarkan speelde dit seizoen in totaal al 25 wedstrijden voor Excelsior. In deze duels maakte hij vier doelpunten en gaf hij zeven keer een assist. De vleugelspeler lijkt nu graag te hopen op een grotere club en de kans lijkt klein dat dit volgend seizoen bij Feyenoord zal zijn. Volgens Transfermarkt.nl heeft Azarkan een marktwaarde van 1,5 miljoen euro.

Lees meer over
Marouan Azarkan
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties