Slot over Azarkan: ''Van daaruit zullen we tot een keuze komen''

Slot over Azarkan: ''Van daaruit zullen we tot een keuze komen''

Marouan Azarkan staat in de belangstelling van FC Twente. De Tukkers hebben navraag gedaan bij Feyenoord over de talentvolle buitenspeler. De interesse is op dit moment nog niet concreet en er zijn tussen beide partijen nog geen gesprekken geweest.

Dit meldt journalist Leon ten Voorde van Tubantia. Arne Slot vertelde vanmiddag op de persconferentie dat er na het huidige seizoen gekeken gaat worden naar de toekomst van de 21-jarige Azarkan. Of hij een kans gaat krijgen tijdens de voorbereiding van Feyenoord, wilde de trainer niet prijsgeven. "Hij laat een hartstikke goede indruk achter bij Excelsior. Hij was bijvoorbeeld verantwoordelijk voor de assist op de 1-0 van Excelsior in De Kuip."

"Azarkan ontwikkelt zich uitstekend, maar of hij wel of niet de kans gaat krijgen, zijn zaken die we bespreken als het seizoen is afgelopen. De komende wedstrijden kunnen we nog kijken hoe hij zich verder ontwikkelt, want hij heeft qua fitheid niet het meest ideale jaar achter de rug. Hij heeft wel heel goed gepresteerd, maar helaas voor hem niet alle wedstrijden gespeeld. We zullen ook kijken wat de speler zelf wil en wat zijn perspectief op speeltijd is bij ons. Van daaruit zullen we tot een keuze komen.''

Azarkan heeft bij Feyenoord een contract tot medio 2024. Zijn transferwaarde wordt momenteel geschat op €1,5 miljoen. Dit seizoen was hij goed voor vier doelpunten en zeven assists in 25 wedstrijden voor de Kralingers. In totaal heeft hij 1541 minuten in de Eredivisie gespeeld en 89 minuten in de TOTO KNVB Beker.

Lees meer over
Marouan Azarkan
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties