AS Roma krijgt toch langer rust voor finale tegen Feyenoord

AS Roma krijgt toch langer rust voor finale tegen Feyenoord

AS Roma speelt op 25 mei de Conference League finale tegen Feyenoord en zou normaal gesproken maar drie dagen rust hebben voor die wedstrijd. Hun laatste wedstrijd, tegen Torino, stond oorspronkelijk gepland op zondag 22 mei.

De club heeft er echter bij de Serie A op aangedrongen om de laatste wedstrijd van hun Italiaanse competitie eerder te mogen spelen. Aan dat verzoek is gehoor gegeven. AS Roma speelt zijn laatste competitiewedstrijd nu op vrijdag 20 mei. Normaal gesproken wordt in Italië de laatste speelronde, net als Nederland, door alle clubs tegelijkertijd afgewerkt.

Vanwege de belangen voor Roma maakt de president van de Lega Serie A, Lorenzo Casini, een uitzondering. "Roma zal op vrijdag spelen, precies zoals zij hebben gevraagd. Dat besluit was unaniem. We zijn allemaal blij dat Roma de finale van de Conference League speelt." Voor Feyenoord begint de voorbereiding op de finale na de wedstrijd tegen FC Twente aanstaande zondag al.

Lees meer over
Feyenoord Conference League 2021/2022
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties