Arnesen: "Ik wil heel graag bij Feyenoord blijven"

Arnesen: "Ik wil heel graag bij Feyenoord blijven"

Feyenoord en Frank Arnesen zijn nog altijd in gesprek over een verlenging van zijn contract als technisch directeur. Hoewel er nog niets op papier staat, lijkt de situatie er goed uit te zien. In Goedemorgen Eredivisie gaf de Deen aan 'heel graag' bij Feyenoord te blijven.

Arnesen vertelde dat op 15 januari een evaluatiegesprek heeft plaats gevonden. "Daar hebben we alles op tafel gelegd: hoe is het gegaan, hoe zien we de toekomst en is er een vervolg?" De Deen werd geconfronteerd met de vrijgekomen vacature voor dezelfde functie bij aartsrivaal Ajax, maar wilde daar niet op ingaan. "Ik ben nu bij Feyenoord en heb het goed naar mijn zin. We zitten in een traject waar we allebei positief instaan. Ik hoop dat we eruit komen."

Als het tot een verlenging komt, is ook de vraag hoelang de 65-jarige technisch directeur wordt vastgelegd. "Dat bespreken we inderdaad. Het ligt aan beide partijen. Zelf leg ik me nergens op vast. Ik ben niet de jongste meer, maar ik ben fit en voel me hartstikke goed. Ik ben ambitieus en vind dat we een heel mooi traject in gang hebben gezet. Met Arne en alles waar we nu mee bezig zijn, dat vind ik heel leuk."

Toen Ajax nog een keer aangehaald werd: "Ik ben heel positief over mijn gesprekken met Feyenoord. Daar wil ik over praten. Niet over 'als dit of als dat'." Hans Kraaij Jr. meende dat de naam van Arnesen wel genoemd wordt in Amsterdam. "En terecht natuurlijk", grapte de Deen. Op de vraag of hij zelf hoopt op een langer verblijf bij Feyenoord: "Heel graag, ja."

Lees meer over
Frank Arnesen
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties