Arnesen: ''Dan zou ik hebben gedacht dat je gek was''

Arnesen: ''Dan zou ik hebben gedacht dat je gek was''

Frank Arnesen heeft genoten van de afgelopen dagen. De voormalige technisch directeur was op uitnodiging van Feyenoord aanwezig bij de kampioenswedstrijd tegen Go Ahead Eagles. Ook tijdens zijn gesprek met Voetbal International benadrukt de Deen dat hij geen vervelende gevoelens heeft overgehouden aan zijn vertrek uit De Kuip.

''Want ik denk nooit in ík'', vertelt Arnesen in gesprek met Voetbal International. ''Het is bij Feyenoord altijd óns werk geweest, van de spelers, van Arne en zijn staf, van de performance coaches, de scouting, de buschauffeur; van iederéén binnen de club. Zo heb ik altijd gewerkt. Arne en ik appen nog voor iedere wedstrijd. Wens ik hem succes, want ik gun de club ook het allerbeste.''

Ook Arnesen had geen rekening gehouden dat Feyenoord al zo snel in staat was om kampioen van Nederland te worden. ''Als je dit tweeënhalf jaar geleden had gezegd, zou ik hebben gedacht dat je gek was. Tegelijkertijd, zó snel kan ontwikkeling blijkbaar gaan. En juist die constatering maakt Feyenoord tot mijn allermooiste project. Ik geniet als ik iedereen zie feestvieren, deze club heeft dat verdiend.

''Toen ik in 1975 doorbrak als voetballer, was Feyenoord een hele grote club, maar sinds dat moment zijn ze nog maar vijf keer kampioen geworden'', vervolgt de Deen, die weer helemaal topfit is. ''Ik vind het fantastisch dat ik aan een titel een bijdrage heb mogen leveren. Ik ken Rotterdam en de mensen, ik wéét hoeveel ze dit doet. Voor mij is die wetenschap genoeg waardering. En daar heb ik een lekker glas champagne op gedronken.''

Lees meer over
Frank Arnesen
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties