Arnesen: "Ik denk nog steeds dat hij een geweldig talent is"

Arnesen: "Ik denk nog steeds dat hij een geweldig talent is"

Ondanks het naderende kampioenschap loopt dit seizoen voor Patrik Wålemark niet zoals gehoopt. Op de persconferentie van vrijdag benadrukte Arne Slot nogmaals dat de jonge Zweed er voorlopig nog uit ligt. Ook Frank Arnesen neemt het in een onlangs verschenen interview met het Algemeen Dagblad op voor de aanvaller.

"Als Patrik Wålemark altijd fit was geweest, hadden we misschien Alireza Jahanbakhsh weinig gezien", vertelt de voormalig technisch directeur. "Wålemark speelde voor zijn komst naar Feyenoord maar heel kort als professional in Zweden. Die heeft tijd nodig, ik denk nog steeds dat hij een geweldig talent is." Arnesen benadrukt dat investeringen als de 21-jarige Zweed toch belangrijk zijn voor Nederlandse clubs. "Er vroegen weleens mensen aan mij: haal nou eens een echte, gearriveerde topspeler naar Feyenoord. Maar dat salaris is niet op te hoesten. En bovendien willen die jongens in Engeland, Italië, Spanje of Duitsland spelen."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties