'Ajax gaat definitief niet voor Slot'

'Ajax gaat definitief niet voor Slot'

Trainer Arne Slot gaat Feyenoord aankomende zomer niet verlaten voor Ajax, zo meldt Feyenoord Transfermarkt. De Amsterdammers zijn op zoek naar een nieuwe trainer vanwege het vertrek van Erik Ten Hag naar Manchester United.

Slot werd lang in verband gebracht met een mogelijk overstap naar Ajax. Geluiden gingen zelfs dat de trainer van Feyenoord een afkoopsom van zeven miljoen euro in zijn contract heeft staan, maar een overstap naar de rivaal gaat definitief niet plaatsvinden. Volgens het goed ingevoerde Twitter-account is de keuze op 'een andere naam' gevallen.

De trainer van Feyenoord werd de laatste maanden diverse malen gevraagd of er achter de schermen iets speelt. Slot reageerde na de zoveelste vraag geïrriteerd. ''Ik vind het bizar dat ik er elke keer op terug moet komen. Ik heb al meerdere keren aangegeven dat ik me er geen enkele voorstelling van kan maken. Hoeveel duidelijker moet ik nog zijn? Ik hoop dat ik nu duidelijk ben geweest en gebruik dit antwoord maar zo lang het Ajax nog niet is gelukt om een nieuwe trainer te vinden.''

Lees meer over
Arne Slot
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties