Van der Gijp onthult afkoopsom in contract Slot

Van der Gijp onthult afkoopsom in contract Slot

Feyenoord is niet van plan om mee te werken aan een vertrek van trainer Arne Slot. De trainer presteert uitstekend met de Rotterdamse club en wordt daarom door de media gelinkt aan een overstap. Slot heeft een contract tot medio 2024 en daarin is een afkoopsom opgenomen.

Dit opmerkelijke nieuws weet analist Rene van der Gijp te melden in het praatprogramma Vandaag Inside. Clubs die het contract van Slot bij Feyenoord willen afkopen moeten een bedrag van zeven miljoen euro overmaken naar De Kuip. Slot heeft zelf al meerdere malen aangegeven niet na te denken over een vertrek.

Johan Derksen is van mening dat Slot zich de laatste weken voorbeeldig heeft opgesteld in de media. ''Willem van Hanegem vond dat Slot duidelijk moest zijn, maar ik kan me voorstellen dat hij niet duidelijk is. Die jongen heeft een contract bij Feyenoord. Daar hebben ze hem ook de kans gegeven en die combinatie blijkt heel goed te werken. Misschien is het niet aan de orde dan vind ik het ook wel netjes dat Slot niet mee speculeert.''

Lees meer over
Arne Slot
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties