'Rangers FC nadert vraagprijs Feyenoord met nieuw bod'

'Rangers FC nadert vraagprijs Feyenoord met nieuw bod'

Danilo lijkt Feyenoord toch te gaan verlaten. Rangers FC heeft zich zondag opnieuw gemeld in De Kuip en een vierde bod neergelegd. Feyenoord neemt het nieuwe bod dusdanig serieus dat de onderhandelingen zijn geopend en een akkoord is zelfs in zicht.

Rangers FC nadert met het nieuwe bod de vraagprijs van Feyenoord. De Schotten hebben zich gemeld met een transfersom die kan oplopen tot boven de zes miljoen euro. Het Algemeen Dagblad meldt dat hiermee de vraagprijs van de stadionclub wordt benaderd.

Algemeen directeur Dennis te Kloese liet afgelopen vrijdag nog weten dat de eerste drie biedingen van Rangers FC niet serieus te nemen zijn. De woorden van Te Kloese hebben de Schotten echter niet doen afschrikken en ze hebben zich vandaag opnieuw officieel gemeld.

Feyenoord is intussen op de achtergrond bezig met het in kaart brengen van mogelijke vervangers. Daarbij vallen de namen van de 23-jarige spits Sydney van Hooijdonk en het is bevestigd door de directeur van Cercle Brugge dat Feyenoord belangstelling heeft voor Ayase Ueda.

Danilo heeft bij Feyenoord een contract tot medio 2026 en een marktwaarde die geschat wordt op zesenhalf miljoen euro. Slot wil de 24-jarige Braziliaan enkel laten gaan wanneer er een geschikte opvolger in beeld is, mede omdat Santiago Gimenez de eerste twee duels in de Champions League geschorst is.

Lees meer over
Danilo Pereira da Silva
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties