'Van Bommel informeert naar Berghuis'

'Van Bommel informeert naar Berghuis'

Mark van Bommel wordt snel aangekondigd als de nieuwe trainer van VfL Wolfsburg en is al druk bezig met het aantrekken van nieuwe speler. De trainer is geïnteresseerd in Steven Berghuis en heeft volgens FeyenoordTM geïnformeerd naar de status van de aanvoerder van Feyenoord.

Van Bommel is al langer gecharmeerd van de 29-jarige aanvaller van Feyenoord. Tijdens zijn periode bij PSV heeft de trainer al een poging gewaagd om hem te verleiden met een overstap naar Eindhoven. Uiteindelijk werd er tussen PSV en Feyenoord geen akkoord bereikt en verlengde Berghuis zijn contract in Rotterdam.

Berghuis heeft afgelopen week zelf aangegeven pas na het EK te willen praten over zijn toekomst. De kans op een contractverlening bij Feyenoord lijkt momenteel klein. De aanvoerder is voor vier miljoen euro op te halen en gaat De Kuip alleen verlaten voor een club waar hij een goed gevoel bij heeft. Van Bommel hoopt Berghuis met Champions League voetbal bij VfL Wolfsburg te kunnen overtuigen van een overstap naar de Bundesliga.

Lees meer over
De Kuip PSV Steven Berghuis Feyenoord Transfermarkt
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties