'Azarkan wacht nog op gesprek met clubleiding'

'Azarkan wacht nog op gesprek met clubleiding'

De berichtgeving dat Achraf El Bouchataoui en Marouan Azarkan mogen vertrekken bij Feyenoord lijkt te voorbarig. Vanmorgen maakte Voetbal International in een uitgebreide analyse bekend dat de twee talenten geen deel uit maken van de plannen van trainer Arne Slot.

Azarkan heeft volgens FeyenoordTM nog niks vernomen van Feyenoord. De buitenspeler wacht nog op een gesprek met de clubleiding. Volgens diverse bronnen krijgen de talenten van Feyenoord de kans om zich te bewijzen in de voorbereiding en gaat Slot de komende weken bepalen wie deel mogen uitmaken van de selectie.

El Bouchataoui heeft zich de afgelopen maanden door hard werken en zijn goede ontwikkeling in de kijker gespeeld bij Feyenoord. De middenvelder leek lang De Kuip via de achterdeur te verlaten, maar heeft, mede door een goede wedstrijd tegen RKC Waalwijk, zijn kans gepakt en is nog altijd niet afgeschreven door de Rotterdammers.

Lees meer over
De Kuip Achraf El Bouchataoui Marouan Azarkan Feyenoord Transfermarkt
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties