Haps geniet van publiek in De Kuip: ''Dit is top, echt top!''

Haps geniet van publiek in De Kuip: ''Dit is top, echt top!''

Feyenoord speelde, opvallend genoeg na de prestaties van de afgelopen weken, een prima wedstrijd tegen Sparta. De stadionclub was heer en meester in de eerste helft en koesterde in de tweede helft de dikverdiende 2-0 voorsprong. Ook de zeer verdienstelijk spelende Ridgeciano Haps was zeer tevreden. "Ja, het was een heel leuke wedstrijd. Het publiek heb ik enorm gemist, hebben wij enorm gemist als team."

"Vandaag zie je ook weer hoe ze achter ons staan, hoe ze ons helpen. We krijgen heel veel energie van het publiek en daarom ben ik blij dat we ze dit terug hebben kunnen geven", aldus Haps voor de camera van FeyenoordTV. De 6.500 toeschouwers in De Kuip maakten een hels kabaal. "Moet je je voorstellen he? Dit is top, echt top!"

De verdediger is ook blij met het heroveren van zijn vertrouwde positie als linksachter. "Heerlijk. Ik heb al eerder aangegeven dat ik echt van waarde kan zijn op de linksbackpositie. Vandaar dat ik daar wil spelen, daar ben ik ook voor gehaald. Vandaag zie je weer de oude Ridgeciano Haps, ja." De laatste weken kwam de verdediger weer regelmatig aan bod, maar daarvoor stond Haps meestal aan de zijlijn. "Het is nu de derde wedstrijd in een week, dus de vermoeidheid zit er wel in, maar ik voel me steeds fitter."

In onderstaande video gaat Haps nog dieper in op de tactiek van Feyenoord tegen Sparta en zijn keuze voor het nationaal elftal van Suriname.

Lees meer over
De Kuip Ridgeciano Haps
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties