Karsdorp maakt indruk en zit in Europa League Elftal van de Week

Karsdorp maakt indruk en zit in Europa League Elftal van de Week

Hoewel Rick Karsdorp en zijn AS Roma gisteren werd uitgeschakeld in de halve finale van de Europa League door Manchester United, heeft de oud-Feyenoorder wel een plek bemachtigd in het Elftal van de Week in de Europa League.

Karsdorp won met 3-2 van de Engelsen, maar over twee wedstrijden gezien was dat niet genoeg; de eerste wedstrijd werd immers met 6-2 verloren. De Nederlander was niet de enige speler van AS Roma die complimenten kreeg. Liefst vijf spelers haalden het Elftal van de Week.

De rechtsback maakt een prima seizoen door en kan vrijwel altijd op een basisplek rekenen. De Nederlander speelde dit seizoen 30 van de 34 Serie A wedstrijden tot nu toe en was daarin goed voor liefst vijf assists. José Mourinho wordt vanaf volgend seizoen de nieuwe oefenmeester bij de Romeinen en het is voor Karsdorp te hopen dat hij ook vertrouwen heeft in de rechtsback. Karsdorp maakte dit seizoen nog geen deel uit van het Nederlands elftal van Frank de Boer.

Lees meer over
Rick Karsdorp
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties